Cooper első karácsonya

2011.12.28. 21:12

 

Utólagosan is Kellemes Karácsonyt kívánunk Cooperrel mindenkinek!

 

      Hamar eltelt ez a három napos ünnep, Cooper első karácsonya. Megvolt minden, ami ilyenkor kell: hatalmas kajálások, sok-sok ajándék, karácsonyfa, de idén kiegészültünk egy új családtaggal, aki szintén velünk ünnepelhetett. Az idei karácsony még nyomokban sem tartalmazott havat, de azért volt szerencsénk még előtte átélni az első hóesést Cooper kutyával. Kis hószállingózás volt ez az első, pár hópihe látszott csak Cooper hátán, de sikerült megörökíteni a pillanatot.

    December 24-én, a karácsonyfa feldíszítése után beengedtük az ebet, hogy ő is velünk ünnepelhessen. Láthatóan élvezte a dolgot, főleg, hogy olyan sokan voltunk körülette itt az emeleten. Ő is kapott egy kis ajándékot, ami igazából saját magunknak is ajándék volt. Kapott egy nyakörvet, mert a hámjával már nem tudjuk rendesen fegyelmezni, korrigálni séta közben és a nyaka is megerősödött már, így ideje volt lecserélni. Természetesen becsomagolva nyújtottuk át neki a kis csomagot, amit lelkesen el is kezdett bontogatni (persze erre ösztönözve is volt erőteljesen a csomagba rejtett nem kicsi kolbász darabbal).

Na de nem is szaporítom tovább a szót, inkább beszéljenek a képek. Íme egy-két darab a legjobbak közül.

 

A mikulás sapi nem nagyon maradt meg a fején. Rágcsálni sokkal izgalmasabb volt. :-)

De végül azért sikerült a sapis kép is.

Okos nézés Cooper módra... csak úgy sugárzik a tekintetéből az értelem...

Íme az ajándék bontogatás egyik pillanata. A kolbásznak valószínűleg jobban örült, mint a nyakörvnek, de hát ő is csak kutyából van. :-)

Anya, apa, Cooper kutya.

 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr623502900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása