Itt vannak Siófokon tesómék, így pénteken este velük és Jennivel meg a 3 kutyával együtt mentünk ki frizbizni, mielőtt Cooper találkozott volna Zorkával. Jól sikerült képek következnek erről a tesós kutyázásról:

 

DSC_1064_.jpg

a szőrgolyó Cooper...

DSC_1076_.jpg

Miss Penny...

DSC_1069_.jpg

és a frizbi gyűjtögető Whisky...

DSC_1070_.jpg

Egy szép magas ugrás... tud ez a kutya, ha akar

DSC_1085_.jpg

Dobjad már! Dobjad már!

DSC_1078_.jpg

Három különböző fülállás, három különböző egyéniség...

 

      A szaladgálás után sétáltunk egyet a sétányon is így közösen. Meglátogattuk Benedeket is az ékszerboltban, aztán amíg mi csajok nézegettük az ékszereket, rábíztuk a 3 frizbizéstől kifáradt kutyát Bencére. Mondjuk nem nagyon kellett csinálnia semmit, mert ki voltak dögölve a kutyik, úgyhogy csak feküdtek nyelvet lógatva, mint ahogy azt az alábbi kép is remekül szemlélteti.

DSC_1091_.jpg

     Hazafelé Bence kölcsön kérte magának Pennyt, mert nagyon megtetszett neki a kis csajszi. Már-már azon gondolkodott, hogy vesz neki ajándékba egy cuki kis rózsaszín rucit. :-p Hát most erre mit mondjak?

DSC_1100_.jpg

    Nem sokkal hazaérkezésünk után aztán meglátogattak minket Zorkáék, amiről az előző bejegyzésben olvashattatok/olvashattok, mert most kicsit megfordítottam az időrendi sorrendet. Csak, hogy ne legyen olyan megszokott. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr234686604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása