Mi tagadás, nem sok hó hullott még az idei télen. Cooper nagy bánatára, ugyanis ő imádja a havat. Itt Siófokon meg aztán tényleg nem sokszor fehéredett még be a táj. Szánkózni is csak egyszer volt alkalmunk eddig a kutyuval, mert ha esett is egy kis hó, az pár óra vagy fél nap múlva elolvadt az utcákról, így ezt a kutyás szánkózásos szórakozásunkat eddig még nem nagyon tudtuk gyakorolni.

      Azt tudni kell Cooperről, hogy tényleg nagyon odavan a hóért. Főleg azt imádja, ha ugrálhat a neki dobált hógolyók vagy a lábbal rúgdosott hó után. Ha pedig a kedves gazdik megunják ezt a mókát, előfordul, hogy ő feltalálja magát és saját szórakoztatására az éppen hulló hópelyheket kezdi el lekesen kergetni és bekapni, mielőtt azok földet érnének.

     Másik nagy téli kedvenc a hólapát kergetése és ugatása munka közben. Ilyenkor valami nagyon sajátos technikával, kenguru módjára ugrál a lapát előtt, mindezt persze hátrafelé és úgy, hogy véletlenül se tudjál tőle rendesen és gyorsan dolgozni, mielőtt még munkába kéne indulnod reggel. Mókás kis jószág... :-)

    Az első igazinak mondható havas sétánkat még decemberben, Kápolnásnyéken ejtettük meg Cooperrel és Gergővel, oda hamarabb elért a hó, mint ide Siófokra. Íme néhány kép a repülő kutyáról és Gergőről:

DSC_3130_.jpg

Ez egy nagyon vicces kép szerintem:

DSC_3123_.jpg

Itt meg véletlenül Gergő kezét sikerült bekapnia, azért vág ilyen fájdalmas fejet a kedves gazdi:

DSC_3133_.jpg

Aztán Siófokon is havazhattunk egy keveset. Egy kis frizbi, egy kis ugra-bugra meg szép fehér táj. Elsőnek íme egy Cooper meg egy én:

DSC_3213_.jpg

Én is tudom ám reptetni a kutyát:

DSC_3217_.jpg

A következő képek meg tegnap készültek a Jókai parkban. Annyira szuper séta meg levegőzés volt! Remek idő, napsütés, frizbi, sehol senki a parkban, jó kis délelőtt volt.

DSC_3573_.jpg

DSC_3581_.jpg

Osonás valami után:

DSC_3579_.jpg

Fotómodell Cooper:

DSC_3592_.jpg

És végül egy óriási hógolyón ücsörögve, ami valaha lehet, hogy egy hóember volt:

DSC_3594_.jpg

Első rövid, téli képes beszámolónak most ennyit, aztán majd folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr65046083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása