Kezdődik...

2011.05.10. 22:19

Üdvözöllek a blogomon Kedves Látogató!

 

A téma egyszerű, de érdekes és izgalmas: egy rendkívüli kutyafajta, a border collie és e fajta egy képviselője… Cooper, a kutyám.

 A történet régen kezdődött, jó pár éve, amikor is először találkoztam ezzel a csodálatra méltó kutyafajtával, a border collie-val. Mindig is érdekelt a kutyakiképzés, az, hogy valami újat taníthassak egy kutyának, miközben mindketten jól szórakozunk és hasznosan töltjük az időnket.

    Ha jól emlékszem körülbelül 2 éve történt valami, ami talán elindított az úton, melynek végén ott az a csodaszép jövőkép, miszerint border collie tulajdonos leszek. Párom szüleitől kaptam ajándékba egy könyvet, melynek hatására azóta több boldogságos dolog is történt velem. Szóval elolvastam a könyvet, majd egy újságból kivágtam egy border collie képet és a szekrényem egy hátsó zugába raktam pihenni. Ez volt az a pillanat, mikortól már tudtam, egyszer majd én is border collie tulajdonos leszek. Ha a szekrényemre néztem mindig eszembe jutott, hogy ott az a fotó a vágyott kutyáról és ez mosolyt csalt az arcomra.

    2011 márciusában álmom valóra vált, amikor is a közeli lovardában 7 border collie kiskutya született. Párommal, Gergővel arra az elhatározásra jutottunk, hogy egyik közülük a miénk lesz.

 

Nos így lettem (vagyis hivatalosan csak 3 nap múlva leszek) border collie tulajdonos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr792894383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szemybarbi 2012.11.19. 17:07:18

Szia!

Lenne egy kérésem, szeretném tudni a bejegyzésedben említett könyv címét.

Üdvözlettel
Egy leendő Border Collie gazdi :)

Nycolette 2012.11.21. 10:53:43

@szemybarbi: Szia!
Az említett könyv Rhonda Byrne - A titok.
Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan, szívesen válaszolok. :-) Sok sikert a kutyushoz!
süti beállítások módosítása