Batman

2011.05.12. 21:08

Igen…Batman…

     Cooper a tegnapi naptól törzskönyvi nevén Sió-Bella Batman néven nevezendő hivatalos körökben. Mókás lesz majd, amikor a versenyeken, kiállításokon Sió-Bella Batman-ként szólítják ezt a veszedelmesnek nem éppen mondható kutyust. Ha rászolgál a nevére, elképzelhető, hogy éjszakára eltűnik kertünkből,  hogy az éj leple alatt üldözze a bűnt a közeli utcákban és kézre kerítse a siófoki gazfickókat. :p

Tegnap utolsó alkalommal látogattuk meg Coopert a lovardában, holnap ugyanis elérkezik a 2 hónapja várva várt nap és hazahozzuk a kis drágát. Megkapta a chipjét, elkészült a törzskönyve, jöhet haza. Persze kíváncsiságunk nem hagyta, hogy ne kérdezzük meg Smiley gazdáját: "Mi lett a törzskönyvi neve Coopernek?" Gergőnek jutott ez a megtisztelő feladat, hogy a választ kiderítse. El is indult megkeresni az illetékest és nem sokkal később, miközben épp Cooper pocakját simogatom pihenésképpen a nagy játszás után, azt veszem észre, hogy Gergő széles mosollyal az arcán közelít felém.

Na? - kérdem én.

BATMAN! - kapom a választ vigyorogva.

Nagy mosoly az arcunkon, majd boldogan, bár kissé csodálkozva vettük tudomásul a nagy hírt: kutyánk papírforma szerinti neve Sióbella Batman.

     A mai nap izgatottan telt, munkahelyemen munkatársam szabadsága miatt szinte egész nap egyedül voltam, így volt idő Cooperen és a ránk váró izgalmas és unalmasnak éppen nem ígérkező napokon gondolkodni. Munka után kitakarítottam a kutyaházát, így már az is tisztán várja leendő lakóját. Kész a kennel is, a tuti-ultra-szuper-speciális kutyatáp pedig szintén holnap délután érkezik házhoz. Mi is felkészültünk már mindenféle szakirodalomból, sok mindent tudunk már a fajtáról, de a tapasztalatokból fogunk úgyis tanulni.

A tapasztalatok pedig holnaptól kezdődnek! Holnaptól ugyanis Gergővel hivatalosan is border collie tulajdonosok leszünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr762899283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása