Cooper, a vízimádó

2011.05.30. 22:06

     Most már biztos vagyok benne, hogy a kutyám imádja a vizet… Mondjuk ebben nincs semmi meglepő, hiszen border collie, de nem gondoltam volna, hogy Cooper ilyen pici korában már ennyire szeretni fogja a vizet. A múltkori rögtönzött balatoni fürdés után már többször is bebizonyosodott, hogy a víz és Cooper jó barátságban vannak egymással.

     A múlt hét egyik legmelegebb napján munkából hazaérve a szokásos kutyával játszás közben eszembe jutott valami: „Miért is ne töltenénk meg egy kis műanyag lavort vízzel és rakjuk ki Cooper elé, hogy megnézzük, mit kezd vele?” Párszor belefröcsköltünk a kezünkkel a vízbe, hogy a kutyus észrevegye, aztán innentől kezdve gyakorlatilag hosszú perceken keresztül nem lehetett leállítani Coopert. Először mancsával tapicskolta a vizet egyenlőre még a lavoron kívülről, aztán bele is mászott a vízbe, ahol folytatta a víz paskolását és búvárosat is játszott fejét a víz alá rakva. Ki-be ugrált a vízből, közben szaladt pár kört a kertben, majd nekifutásból újra-újra beleugrott és élvezte a pancsolást. Hatalmasakat nevettünk rajta, felvétel is készült az eseményről, amit most meg is nézhettek.

 

 

 

 

    Cooper-el minden nap sétálunk, általában reggel munka előtt és este felé is. Egyre messzebb jutunk és egyre bátrabb a kis fickó, most már visszaugat a szomszéd kutyáknak a kerítéseken keresztül. Vasárnap, a kora esti sétánk alkalmával már egészen a Sió partjáig elkutyagoltunk Cooper-el és Gergővel. Persze meg is mutattuk neki a vizet, de mivel nem mert egyedül lemenni a meredek partfalon, ölben vittük le közvetlenül a vízhez. Amint észlelte, hogy víz van előtte, már ment is bele, hogy lehűtse magát. Ezt a nagy vízimádatot látva ma is lementünk a Sióhoz, nem is mesélnék róla, inkább beszéljenek a képek.

 

 

 

Fürdés után élvezte a napsütést:

 

Nos így röviden ennyit Cooper-ről és a vízimádatáról. Reméljük megtartja ezt a jó szokását, így legalább soha nem lesz gondunk a fürdetésével. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr532944602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása