Cooper kutyám 3 hónapos lett a mai nappal és közel 10 kilósan ünnepli ezt a nagy napot. Nem tudom egészen pontosan hány kiló lehet, de a hétvégi méréskor 9,5 kiló volt, így sacc per kábé 10 kilót nyomhat most. Sajnos a másik gazdi, Gergő tegnap délutántól edzőtáborban van vasárnapig, így egyedül velem oszthatta meg Cooper az örömét.

   Sűrű volt ez a nap: reggel 6 után kicsivel indultunk a szokásos reggeli sétánkra, utána klikkerezés és etetés (közben persze készülődés munkába), aztán irány a munkahely. Melóból hazaérve ismét kevés kaja, itthoni teendők, nagybevásárlás és posta, majd megint etetés, vacsi után pedig egy kis lefárasztás játékos agility alapozás formájában, mindeközben pedig főzés holnap ebédre. És ez még csak az első nap, hogy egyedül voltam Cooper-el. :-)

     Tegnap este Móni barátnőm elkísért Coopert és engem esti sétánkra a Sió partjára és készített rólunk pár remek képet, így a 3 hónapos "születésnap" alkalmából most meg is mutatok párat nektek.

Úton a Sió partra...és igen...még mindig felemás a füle...

Készül a show beállás...

Éééés...kezdésnek megteszi, hiszen olyan mint egy sajtkukac. :-)

Séta után otthon, vizesen.

     Ja igen, a füleit már egyre gyakrabban látom egyformán felállni, de még mindig a jobb fül felállása és a bal lekonyulása a leggyakoribb látvány. :-) Sebaj! Hogy az állatorvos néni szavaival éljek: "Reméljük, hogy kinövi!" :-D Lényeg a lényeg, hogy akármilyen is lesz Cooper füle, bármennyire is bután vagy viccesen fog kinézni, ha így marad, mi akkor is szeretni fogjuk, hiszen számunkra természetesen ő a legszebb border collie a világon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr223007293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása