O.Z.O.R.A lázban égve

2011.07.28. 12:57

    Már csak kettőt kell aludni és megyünk Ozorára! Szombaton nyit a fesztivál bűvös kapuja, így hát a tavalyi évhez hasonlóan mi is leutazunk mínusz második napra, hogy szuper sátorhelyet találjunk magunknak. Az előző 3 évhez képest viszont lesz egy hatalmas nagy változás: idén KUTYÁVAL MEGYÜNK!!!!! :-D

    Augusztus 2-án, kedden kezdődik hivatalosan a fesztivál, de már kapunyitásra lent leszünk, ott alszunk egy éjszakát, aztán hazamegyünk, mert hétfőn még dolgozunk. Hétfőn munka után viszont irány vissza és egészen vasárnapig élvezhetjük a gyönyörű környezet és a fantasztikusan jó zene adta "goás életérzést"! Csütörtök környékén úgy tervezzük, hogy Coopert visszahozzuk majd Siófokra, de ha azt látjuk, hogy a kutya remekül érzi magát, lehet ott marad velünk végig. Majd meglátjuk!

    Coopert már elhozása óta szoktatjuk ehhez a zenei stílushoz, a kocsiban is mindig ez szól, ha utazunk vele valahova. Az embertömeggel nem lesz gond a fesztiválon, teljesen otthonosan viselkedik ugyanis embertársaságban és a forgalmas siófoki fergetegben is. Sokat kell majd gyalogolni, de hát egy border collie-nak ez az élete...az állandó mászkálás, a birkák kísérése, terelése. Ügyesen tud várni, ha épp séta közben megállunk, olyankor általában hamar le is fekszik és várja (többnyire) türelmesen, hogy tovább menjünk. Hatalmas nagy végeláthatatlan zöld terület lesz Ozorán, ami  valószínűleg tetszeni fog Coopernek. A fesztivál ideje alatt természetesen végig hozzánk lesz kötve az új derékra csatolható pórázával, de a kapunyitás hétvégéjén szerintem még tudunk vele póráz nélkül is mászkálni, mert akkor még nem lesznek sokan, nem lesz mitől félteni nagyon őt.

     Egyedül az éjszakáktól félek. Hogy hogyan fog tudni aludni kikötve a sátor mellett. De ez majd kiderül az első éjszaka után. Ha nagyon fog sírni, vagy erősen esik az eső, simán beengedjük a sátorba, de lesz neki esővédett helye, hiszen a pavilon alatt fog aludni. Csak a sátort ne rágja szét éjszaka! :-D Egyenlőre még vegyesek az előrejelzések az időjárásról a fesztivál idejére, de valószínűleg nem lesz idén sem esőmentes az az egy hét. No de nem baj, mert mindennel fel leszünk szerelkezve, legyen bármilyen jó vagy rossz is az időjárás.

    Jaj annyira jó lesz! Előző években mindig irigykedve néztem azokat az embereket, párokat, akik a fesztivál idejére sem hagyták otthon kutyájukat és külföldről is elhozták őket magukkal. A szabadon engedett kutyák néha falkába verődve bandáztak körbe-körbe a fesztivál területén és olyankor mindig azon gondolkodtam, hogy vajon a gazdájuk hogyan találja meg őket ilyenkor. Aztán rájöttem, hogy valószínűleg a kutya találja meg a gazdáját egy idő után és nem fordítva. No mindegy, ilyet azért nem szeretnék sem idén sem a következő években. Cooper folyamatos felügyelet alatt lesz és sehova nem megy nélkülünk és mi sem nélküle. Sokat pihengetünk majd a nagyszínpad melletti domboldalban, aztán, ha a kutya megunta, tovább állunk picit. Folyamatos mozgásban leszünk szerintem.

 

derékra csatolható póráz: pipa

lánc kutyát kikötni éjszakára: pipa

földbe tekerhető kutya kikötő: pipa

kutyafrizbi: pipa

kaja és etetőtálak: pipa

kutyafekhely: pipa

kutya party baseball sapka: pipa :-p

...Cooper: pipa!!!!

 

 A többit meg még beszerezzük a hátralévő pár napban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr473106904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása