Éééééés igeeeen! Cooper ezennel hivatalosan is belépett az Ozorán fesztiválozó kutyák lelkes és boldog táborába. Túl vagyunk az első sátoros éjszakán és hát bátran állíthatom, hogy ez a kutya egy igazi kis fesztivál angyal. :-D Cooper nagy örömére egy nagy adag kutya közé sátoroztunk, minden oldalról franciák és a kutyáik vesznek minket körül. Van már két vele hasonló korú haverja, Jaja és Sisco (ha jól értettem a nevét), hatalmasakat futkároznak és birkóznak együtt. Meg hát rengeteg más kutyával is megismerkedtünk már, 2 másik border collie-t is találtunk már, egyik közülük ott lakik közel hozzánk.

    Az éjszaka, amitől annyira féltünk, zökkenőmentesen telt, szerintem Cooper sokkal jobban aludt, mint én az odahallatszó zene miatt. Éjszaka többször felébredtünk, olyankor kilestünk a sátorból és lecsekkoltuk, megvan-e még a kutyus, de ő olyankor mindig csendben feküdt és feltehetően aludt. Reggel aztán, amikor már mi is felkeltünk, kinézek a sátorajtón és Cooper nézett velem farkasszemet fekve, türelmesen várta már, hogy felkeljünk és kicsit elengedjük (mert ugye meg volt kötve).

    Napközben mindenhova jön velünk, de többször megállunk pihenni picit. Már a főbb útvonalakat szerintem ismeri és a zene sem zavarja, ha épp egy hangzavar mellett kell elsétálnunk. Póráz nélkül is ügyesen közlekedik, de ha nagy tömeg van, rögtön megkötjük azért. Egyedül akkor süketül meg, ha más kutyák vannak a közelben, olyankor aztán szólhat neki az ember bármit, nem igazán hallja meg. :-)

És akkor jöjjön pár kép a fesztivál kutyáról:

 

Jaja névre hallgató kutyahaver

Boston kutya

körhinta hajtás közben

ismerőseink táboránál grill füstben úszva

 

a készülő nagyszínpaddal a háttérben

 és pihenés közben

 

        Ma délután (pár óra múlva) megyünk is vissza és folyt. köv., szerintem félidőben azért hazahozzuk Coopert, mert hát mégiscsak kölyök még. Vasárnap jövünk meg végleg, addig rengeteg képet készítek majd és természetesen meg is osztom majd itt a legjobbakat.

Kellemes hetet mindenkinek! Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr823116368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása