Kutya szülinap vagy sem, Cooper sem maradt ki az ilyenkor emberi körökben szokásos ajándékosztásból és a szülinapi tortából. Mindkettőből kijutott neki egy-egy darab születésnapjára. Meg kapott pluszba még 2, azaz kettő darab büszke gazdit, akik - akárcsak egy fiatal pár, akik elsőszülött gyermekük egy éves szülinapját ünneplik - a nagy ünneplés közepette is készítettek róla pár igazi szülinapozós fotót, mert hát ugye a világon ő a legeslegszebb, a legokosabb és persze a legfotogénebb. Természetesen ez a két jófej gazdi mi vagyunk Gergővel. :-)

      Ajándékba egy messzire hajítós labdás játékot kapott, amit élesben is kipróbáltunk lent a Balaton parton. A torta szuper jól sikerült, el is gondolkodtam rajta, hogy szabadalmaztatni kéne, de amíg ez nem történik meg, addig csak annyit árulhatok el, hogy darált sertéshúsból, tojásból és tejfölből készítettem. A többi az én titkom... Íme:

 

Elfogyasztási engedélyre várva:

Engedély megadva. "Ehetsz!":

 

      Így telt hát ez a bizonyos születésnap. Annyira hihetetlen, hogy már egy éve ismerjük ezt a kis rosszaságot. Szinte nemrég volt, amikor kitaláltuk mi legyen a neve, most meg már 1 éves. És milyen sok izgalmas dolgot csináltunk már közösen ezalatt az idő alatt. Mi hárman. Gergő, Cooper és én. Vagyis a falka...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr334337831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása