Az első 2 éjszaka

2011.05.15. 20:46

    Gyorsan eltelt ez a hétvége. Továbbra is tartom magam az előző bejegyzésben tett kijelentésemhez, miszerint Cooper mintakutya. Az első közös reggel is jól indult, korán felkeltünk és mentünk ki, hogy kiengedjük a kennelből a kutyust. Ahogy közelítünk felé, láttuk,  hogy éppen akkor bújt ki az óljából és hatalmas nagy farokcsóválással, izgatottan üdvözölt minket.

    Szombaton napközben még néha-néha halkan elnyüszítette magát, amikor rájött, hogy nincsenek tesók meg anya, de aztán hamar elfelejtette, amikor elkezdtünk játszani vele. Játszottunk kifulladásig, aztán szundi következett Coopernek. Aztán megint játszás és alvás újra...és ez így ment egész nap. Annyira jó idő volt szombaton, hogy Gergővel úgy döntöttünk, megfürdetjük és megszabadítjuk Coopert a lovardában szerzett piszoktól. Egész jól tűrte, csak halkan beletörődően nyüszített néha, de hamar elfelejtette bánatát, miután még a fürdőszobában vizesen játszottunk vele egyet a törölközőjével. Kint pillanatok alatt megszáradt és a szőre olyan puha lett és tiszta lett, mint még soha.

A vasárnap, vagyis a mai nap is hasonlóképpen telt: játszás és alvás, játszás és alvás. Az idő viszont már nem volt valami jó. Viszont találtam Coopernek két új játékot is. Az egyik egy nagyobbacska piros labda, amit nem tud bekapni, de rájött, hogy tologathatja, ha az orrával böködi és ez nagyon tetszett neki. Olyannyira tetszett neki, hogy morgott rá és messziről, a tipikus border collie-s osonással próbálta becserkészni a labdát. A másik nagy ötletem pedig egy üres fél literes műanyag flakon volt, amivel szintén hosszasan elszórakoztatta magát. Először hallottuk itthon ugatni Coopert, amikor a flakonjával játszott. De jó hangosan és erőteljesen, ahogy azt illik...sokat nevettem rajta.

    Cooper most már a kenneljében alszik, ma is csak pár nyüszítés volt, miután otthagytuk, szóval bátran mondhatom, hogy jó kutya. Holnap reggel munka, meglátjuk hogy bírja Cooper itthon a hiányunkat napközben. Bár nem lesz egyedül, egész nap itthon vannak Gergőm nagyszülei, szóval felügyelet alatt lesz. Hát meglátjuk! Fekszem is le, mert holnap korán kelek, hogy legyen idő mindenre reggel...kaja előkészítés, etetés, lefárasztás... :-)

Jó éjt Mindenkinek! Jó éjt, Cooper!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cooper-border.blog.hu/api/trackback/id/tr152906435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása